שבוע מאתגר עבר על כוחותינו.
ההצלחות של שבוע שעבר (או אולי השוקולדים של משלוחי המנות) עוררו את הצד ההרפתקני, הספונטאני, המ-ש-ו-ג-ע שלי ,
אז הכנתי רשימה ארוכה, ארוכה, ארוכה, ארוכה של מתכונים שונים ומשונים להכין השבוע,
התכוונתי להכין כל יום מתכון אחר, אבל כרגיל דחיתי הכל ליום שישי ואז ביום שישי הייתי צריכה להכין הכל מהר, מהר, מהר, מהר. כמו בסרטון הזה:
אבל לא נורא – הרוב יצא בסדר, וחלק אפילו יותר בסדר
אז נ-כ-ו-ן שכדורי הבשר באננס ובפלפל (עמוד 95) לא יצאו בדיוק כמו כדורים, ואלתרתי והוספתי רסק עגבניות ומים, ורוטב צ'ילי מתוק, ופפריקה אדומה, ופפריקה חריפה, וגם פסטה ואז אפיתי את הכל בתנור כמו לזניה. אבל בסוף יצא טעים. רק לא כדורים ):
ולא נורא שכשהכנתי את הציפוי לפאי שוקולד בשוקולד (עמוד 181) כל המטבח התמלא בשפריצים של שוקולד – ממילא רציתי לצבוע את המטבח. וזה כיף שאפשר ללקק את הקיר כשבא משהו מתוק, כמו בבית של המכשפה בסיפור עמי ותמי. הלוואי והיה לי בית כזה – זה כמו פורים כל השנה!
והעוגה דווקא יצאה לא רע. מה יכול להיות רע בציפוי שמורכב משתי חבילות שוקולד שמוקצפות עם קופסה של שמנת מתוקה. ואם מוסיפים לזה גלידה – אז יאמי!!!
אבל גולת הכותרת היתה עוף ברוטב קפה (עמוד 180). מי היה מאמין שתוספת של מעט קפה לרוטב הצלייה יהפוך את העוף למעדן טעים כל כך. פשוט ללקק את האצבעות.
אז בפעם הבאה שאתם הולכים לבית קפה, תזמינו גם עוף!
המשך יבוא…