טוב אז מה היה לנו השבוע? דברים די טובים , אם לומר את האמת.
- חזה עוף בברנדי ופטריות (עמוד 145)- שיצא ממש טעים – למרות שהכנתי את זה זה עם ליקר בננות כי לא היה לי ברנדי.
- וגם כבד קצוץ בבצק עלים (עמוד 151)- שהכנתי עם בשר טחון במקום. (כי רוב המשפחה לא מתה על כבד קצוץ). וגם יצא נחמד.
אבל ההצלחה הגדולה ביותר היתה באופן מפתיע "טארט" תפוחי עץ (עמוד 212)- האמת רק דברים טובים יכולים לצאת משילוב של תפוחים, סוכר, ריבה וברנדי
אז חג עצמאות שמח לכו—-לם , עם הרבה אוכל טוב וכיף
המשך יבוא…
05/05/2014 בשעה 08:38
מאיפה הברנדי לטארט
אהבתיאהבתי
05/05/2014 בשעה 14:11
סוד….
אהבתיאהבתי