אתגר הבישול

המשימה: בישול כל המתכונים מהספר "סודות מן המטבח של נירה רוסו" תוך 365 ימים – בהשראת הסרט "ג´ולי וג´וליה". המטרה: להוכיח לעצמי שאני יכולה לסיים פרוייקט בזמן מוגדר מבלי לוותר באמצע, ולעשות משהו כייפי שיתן לי סיפוק וגם ישדרג את איכות הבישול שלי.

חג שמח!!!

2 תגובות

טוב אז מה היה לנו השבוע? דברים די טובים , אם לומר את האמת.

  • חזה עוף בברנדי ופטריות (עמוד 145)- שיצא ממש טעים – למרות שהכנתי את זה זה עם ליקר בננות כי לא היה לי ברנדי.

IMG-20140503-WA0001

  • וגם כבד קצוץ בבצק עלים (עמוד 151)- שהכנתי עם בשר טחון במקום. (כי רוב המשפחה לא מתה על כבד קצוץ). וגם יצא נחמד.

burekas

אבל ההצלחה הגדולה ביותר היתה באופן מפתיע "טארט" תפוחי עץ (עמוד 212)- האמת רק דברים טובים יכולים לצאת משילוב של תפוחים, סוכר, ריבה וברנדי

apple

 

אז חג עצמאות שמח לכו—-לם , עם הרבה אוכל טוב וכיף

המשך יבוא…

 

מחבר: Sharon

I believe that with love we can create a better world for all of us. A beautiful place where people love each other and the universe regardless of gender, race, nationality and religion. A place where there is love, compassion, gratitude and kindness.

2 מחשבות על “חג שמח!!!

  1. מאיפה הברנדי לטארט

    אהבתי

כתוב תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s